پژوهش هاي کارشناسانه به حفظ بافت تاريخي کمک مي کند

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، حسين اسمعيلي سنگري ضمن بيان اين مطلب افزود: پژوهش زيرساخت آگاهي و شناخت است و موجب حفظ آگاهانه و تلاش براي توسعه به شکلي منطقي مي شود.

به گفته وي، حفظ خياباني مانند خيابان تربيت تبريز که تنها عابر گذر تاريخي کشور است و يا خيابان فردوسي که تقريبا از لحاظ شکل و منظر در يک برهه زماني با خيابان شانزه ليزه فرانسه ساخته شده است، از اهميت خاصي برخوردار است.

اسمعيلي ابراز اميدواري کرد با اقداماتي که به تازگي و با حمايت مسئولين استاني و ملي در حال انجام است، مي توانيم به حفظ بافت هاي تاريخي در کشور و استان اميدوار باشيم.

مسئول بافت تاريخي تبريز از حفظ بافت هاي تاريخي شهر تبريز با برنامه ريزي هاي بلند مدت و کارشناسانه خبر داد و همکاري نهادهايي مانند شهرداري ها را به عنوان متوليان اصلي امور هري در راستاي حفظ بافت هاي تاريخي خواستار گرديد.

گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: نخستين جلسه ستاد بافت تاريخي استان آذربايجان شرقي با حضور مسئولين استاني در محل استانداري آذربايجان شرقي برگزار شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389021321